Jdi na obsah Jdi na menu

Penne s houbami a chilli

22. 5. 2011

 

INGREDIENCE:
400 g penne, 100 g anglické slaniny, 200 g lišek, 400 g rajčat, 2 stroužky česneku, 50 g másla, 2 sušené feferonky, 6-8 snítek bazalky, 50 g nastrouhaného ovčího sýra.
 
POSTUP:
Houby a česnek nakrájejte na plátky, slaninu na nudličky, rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte. Těstoviny vařte v osolené vodě s několika kapkami oleje. Mezitím v pánvi rozehřejte máslo, osmahněte slaninu a česnek, přidejte houby a za stálého míchání 5-6 minut poduste. Přidejte rajčata a sušené feferonky, osolte a duste přikryté 15 minut. Vyndejte feferonky a do omáčky opatrně vmíchejte těstoviny. Dozdobte bazalkou a posypte sýrem. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář