Jdi na obsah Jdi na menu

Zapečená makrela

22. 5. 2011

 

INGREDIENCE:

2-3 uzené makrely, tuk, 600-700 g brambor, sůl, pepř, 2 cibule, 2 vejce, 1/4 litru mléka.

 

POSTUP:

Uzené makrely zbavte kůže, vykostěte a nakrájejte na menší kousky. Do nádoby vymaštěné tukem rozložte vrstvu uvařených, na plátky nakrájených, osolených a opepřených brambor, vrstvu na prstýnky nakrájené cibule, připravené makrely a tento postup opakujte do vypotřebování surovin. Vrchní vrstvu ale tvoří brambory. Poté vše zalijte vejci rozšlehanými v mléce a ve středně vyhřáté troubě zapečte dorůžova. Podávejte s čerstvým sezónním salátem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář