Jdi na obsah Jdi na menu

Vepřové maso s lečem a feferonkami

27. 5. 2014



INGREDIENCE:

400 g vepřového masa, sůl, mletý pepř, sádlo, cibule, mletá červená paprika, 250 g leča, 4 feferonky a 2 lžíce kečupu.

POSTUP:

Maso nakrájíme na silnější nudle nebo kostky, osolíme a opepříme. V rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, opražíme a poprášíme paprikou. Pak přidáme lečo a nakrájené feferonky, podlijeme trochou horké vody a udusíme doměkka. Před podáváním promícháme s kečupem.

Místo leča můžeme použít čerstvou papriku a rajčata.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář