Jdi na obsah Jdi na menu

Tuňákový salát

31. 7. 2011

INGREDIENCE:

½ sáčku těstovin (jakékoliv kromě špaget), 1 tatarská omáčka (nebo majonéza, popř. bílý jogurt), 2 plechovky tuňáka bez příchutě, 3 jablka, špetka soli, trochu citrónové šťávy a olej.

POSTUP:

Uvařte a sceďte těstoviny, které nechejte vystydnout. Do těstovin přidejte trošku oleje proti slepení. Do vychladlých těstovin přidejte jablka nakrájená na kostičky, tuňákové konzervy, tatarku a všechny ostatní ingredience. Důležité je nechat dobře promíchaný salát pořadně vychladit. Tento salát se podává jako samostatné jídlo, nikoliv jako příloha k masu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář