Jdi na obsah Jdi na menu

Skopové maso po zahradnicku

27. 5. 2014


INGREDIENCE:

400 g skopového masa z kýty, sůl, mletý pepř, stroužek česneku, tuk, cibule, mletá červená paprika, 2 lžíce rajského protlaku, 200 g kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) a majoránka.

POSTUP:

Maso nakrájíme na řízky, které naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, prudce z obou stran opečeme na tuku a uložíme na teplé místo.

Na sádle usmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky a promícháme.

Maso vložíme zpět a udusíme doměkka. Měkké maso poprášíme majoránkou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář