Jdi na obsah Jdi na menu

Sekaná s kapustou

20. 4. 2011


INGREDIENCE:
300 g kapusty, 200 g vepřového masa, 200 g hovězího masa, 50 g slaniny, cibule, 4 stroužky česneku, vejce, sůl, pepř, lžíce majoránky a strouhanka. 


POSTUP:
Kapustu povaříme v osolené vodě. Pak scedíme a zbylou tekutinu ještě vymačkáme. Vychladlou pak nasekáme nadrobno. Umeleme maso, slaninu, cibuli a česnek, vše důkladně vymícháme s vejcem, osolíme, opepříme, ochutíme majoránkou a vmícháme kapustu. 
Řidší směs zahustíme strouhankou. Z hmoty mokrýma rukama utvoříme šišku, přendáme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme dozlatova.

(kapusta, vepřové maso, hovězí maso, slanina, cibule, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka a strouhanka)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář