Jdi na obsah Jdi na menu

Rybí filé po švédsku

5. 4. 2014


Rybí filé po švédsku

INGREDIENCE:

600 g rybího filé, středně velké jablko, cibule, 50 g slaniny, citrón, mletý pepř a sůl.

POSTUP:

Slaninu rozkrájíme na kostky, trošičku rozpečeme a teprve potom na ni vložíme rybí filé. Rybu osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a dáme do trouby péci. Ryby během pečení obrátíme. Potom vyndáme z trouby.

Jablko s cibulí oloupeme, rozkrájíme na kolečka a podusíme na tuku, ve kterém jsme rybu pekli.

Filé upravíme na nahráté talíře, obložíme jablky, cibulí a rozpečenou slaninou. Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář