Jdi na obsah Jdi na menu

Pečená ryba s cibulkou

17. 4. 2011

I

NGREDIENCE:
4 porce bílé ryby, sůl, pepř, hladká mouka, 200 ml vývaru (pokud možno tak rybího - možno použít i v kostce), lžička Solamylu, 2 lžičky cukru, 1 lžíce vinného octa, 4 červené cibule, 4 šalotky a olej.

POSTUP: 
Porce ryb omyjeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi ryby z obou stran opečeme dorůžova. V nádobě smícháme rybí vývar, Solamyl, cukr a vinný ocet. Nakrájíme červené cibule a šalotky.
Cibule s šalotkou opečeme v jiném kastrolu a zalijeme je připraveným vývarem.
Krátce povaříme. 

(ryba, sůl, pepř, hladká mouka, vývar rybí, Solamyl, cukr, vinný ocet, červená cibule, šalotka a olej)



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář