Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí šašlik s opékanými brambory

22. 5. 2011

 

INGREDIENCE:

600 g kuřecích řízků, sůl, pepř, 2 zelené papriky, 4 meruňky, 16 cherry rajčat, 2 malé cibule, 1 kg brambor uvařených den předem, 3 lžíce margarínu, čerstvou bazalku.

 

POSTUP:

Maso nakrájejte na kostky a opepřete. Papriky nakrájejte na kosodélníky, cibuli na osminky, meruňky rozčtvrťte. Na špíz střídavě napichujte maso, papriku, cibuli, meruňky a cherry rajčata. Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky a dozlatova opečte na margarínu. Osolte a opepřete. Za častého obracení špízy grilujte cca. 10 minut. Krátce před dokončením šašlík osolte a podávejte ho s opečenými brambory dozdobenými bazalkou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář