Jdi na obsah Jdi na menu

Krůtí závitky s mangovou omáčkou a mandlemi

20. 4. 2011


INGREDIENCE:
4 krůtí řízky, sůl, pepř, plátky anglické slaniny, svazek zelené petrželky, 2 lžíce mandlových lupínků, 2 -3 lžíce oleje, 2 mladé cibulky a 100 ml mangového čatní.


POSTUP:
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Každý obložíme plátkem slaniny, posypeme nasekanou petrželkou a nasucho opečenými mandlovými lupínky. Plátky stočíme do závitků a zajistíme masovými jehlami. Rozehřejeme olej a závitky na něm ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme doměkka. Nakonec k masu přidáme nakrájené mladé cibulky i s natí, mangovou omáčku a vše společně krátce prohřejeme. 

(krůtí maso, sůl, pepř, anglická slanina, zelená petrželka, mandle, olej, cibulky a mandové čatní)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář