Jdi na obsah Jdi na menu

Králičí kousky na víně

22. 5. 2011

 

INGREDIENCE:
Asi 600 g králičího masa, sůl, tymián, hladká mouka, vejce, olej, ledový salát, 50 g másla, 2 lžíce rajského protlaku (kečup), worcester, 100 ml červeného vína a 50 ml vývaru.
 
POSTUP:
Králičí maso nakrájíme na menší kousky, okořeníme tymiánem a osolíme. Kousky obalíme v hladké mouce.
Vejce rozšleháme a králičí kousky v něm obalíme. Na pánvi rozpálíme olej a maso opečeme po obou stranách.
Omáčka – Na pánvi rozpustíme máslo, do kterého vmícháme protlak, několik kapek worcesteru, víno a vývar. Podle chuti osolíme a necháme krátce povařit.
Osmažené kousky králičího masa přelijeme procezenou omáčkou. Podáváme s ledovým salátem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář