Jdi na obsah Jdi na menu

Indická kuřecí stehna

20. 4. 2011


INGREDIENCE:
Kuřecí stehna, citrónová šťáva, sůl, jogurt bílý, lžíce bylinkového octa, 2 lžíce oleje, česnek, lžíce koriandru, lžička římského kmínu, 1/2 lžičky cayenského pepře, půl lžičky mleté kurkumy a pepř.


POSTUP: 
Z kuřecích stehen stáhneme kůži a nařízneme je. Do povrchu stehen zatřeme citrónovou šťávu se solí.

Marináda - rozetřeme jogurt s octem a olejem. Přidáme prolisovaný česnek, koriandr a kmín. Kořeníme cayenským pepřem, kurkumou, pepřem a promícháme. Stehna potřeme marinádou. Marinujeme 24 hodin pro intenzivní chuť. Na druhý den upečeme.

(kuřecí stehna, citón, sůl, jogurt, bylinkový ocet, olej, česnek, koriandr, římský kmín, cayenský pepř, kurkuma a pepř)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář