Jdi na obsah Jdi na menu

Hovězí závitky plněné křenovou nádivkou

27. 5. 2014


INGREDIENCE:

400 g hovězího masa z kýty, sůl, mletý pepř, 2 žloutky, 2 lžíce strouhaného křenu, 5 lžic strouhanky, lžíce másla, cibule, sádlo, masový vývar a 2,5 dl smetany.

POSTUP:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Ze žloutků, nastrouhaného křenu, strouhanky a másla umícháme nádivku, potřeme naklepané plátky masa, které smotáme a spojíme jehlou. Cibuli nakrájenou nadrobno zpěníme na sádle, přidáme plněné hovězí závitky, osmažíme, podlijeme masovým vývarem a udusíme do měkka. Šťávu zjemníme smetanou a podle chuti můžeme pokapat citrónovou šťávou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář