Jdi na obsah Jdi na menu

Hovězí nudličky se zeleninou

17. 4. 2011

 

INGREDIENCE:
300 g hovězí svíčkové, brokolice, mrkev, česnek, cibule, malý pórek, 200 ml zeleninového vývaru, lžička škrobové moučky, sůl, pepř a olej.

POSTUP:
Ve vroucí vodě spaříme na růžičky rozebranou brokolici a mrkev. Maso krájíme na nudličky, osolíme, opepříme a promícháme se 2 lžícemi oleje. Maso opečeme ze všech stran. Přidáme plátky česneku, cibuli (na kostičky), na kolečka nakrájený pórek a společně opečeme. Pak vmícháme spařenou mrkev a brokolici. Ve studeném vývaru rozmícháme škrobovou moučku a vývar nalijeme na maso. Krátce povaříme.

(hovězí maso - svíčková, brokolice, mrkev, česnek, cibule, pórek, zeleninový vývar, škrobová moučka, sůl, pepř a olej)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář