Jdi na obsah Jdi na menu

Dušené jehněčí s mátou

22. 5. 2011

 

INGREDIENCE:

500 g jehněčího masa, 2-3 cibule, červenou feferonku, 375 ml vody, 1 sáček Fix na guláš, 25 g sušených meruněk, 1-2 snítky máty

 

POSTUP:

Maso nakrájejte na kostky velké 3 cm. Cibuli rozkrájejte na 8 dílků, feferonku rozřízněte, odstraňte jádřinec a nakrájejte ji na úzké nudličky. Vodu ohřejte v hrnci, vmíchejte Fix na guláš a uveďte do varu. Přidejte maso, cibuli, feferonku a meruňky. Vše krátce povařte a pak duste asi hodinu. Otrhejte lístky máty, nasekejte je a posypte jimi hotový pokrm. Jako přílohu podávejte rýži nebo těstoviny.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář