Jdi na obsah Jdi na menu

Chilli kuře s paprikou

20. 4. 2011

 

INGREDIENCE:
500 g kuřecí prsa, cibule, paprika (barevná - žlutá, zelená, červená), 2 feferonky, 2 lžíce oleje, sterilované fazole, sterilovaná kukuřice, 250 ml vývaru z masa (možno i bujón), lžička sladké papriky, cukr krystal, 2 stroužky česneku, půl lžičky koriandru, špetka soli, cayenský pepř, pažitka, petrželka a meduňka.


POSTUP:
Maso nakrájíme na malé kostičky. Cibuli drobně nasekáme. Papriky a feferonky zbavíme jadérek a omyjeme. Papriky i feferonky nakrájíme na tenké nudličky. Maso a cibuli společně osmahneme na oleji. Přidáme pokrájené papriky a feferonky a podusíme. Fazole a kukuřici slijeme a necháme okapat.

 
Omáčka - do vývaru přimícháme papriku, cukr, česnek a koriandr. Vše zalijeme 500 ml vody a 25 minut povaříme. Omáčkou pak zalijeme maso s paprikami. Nakonec dodáme cayenský pepř a bylinky. 

(kuřecí maso, cibule, paprika, feferonky, olej, sterilované fazole, sterilovaná kukuřice, vývar, sladká paprika, cukr krystal, česnek, koriandr, sůl, cayenský pepř, pažitka, petrželka a meduňka)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář