Jdi na obsah Jdi na menu

Candát na hříbkách

22. 5. 2011

 

INGREDIENCE:

1 candát, 2 lžíce oleje, 2-3 lžíce másla, 10-12 hříbků, pepř, 1/4 litru kysané smetany, petrželovou nať.

 

POSTUP:

Candáta naporcujte, osolte a nechejte chvíli odležet. Poté porce po všech stranách zprudka opečte na rozehřátém oleji. Na polovině másla poduste téměř do měkka plátky hub, osolte a opepřete. Vymastěte zbytkem másla zapékací mísu, na dno mísy vedle sebe naskládejte porce masa, posypte je houbami, podlijte smetanou a ve vyhřáté troubě cca. 10 minut zprudka zapečte. Na talíři posypte sekanou petrželkou, podávejte s brambory, rýží nebo se smaženými hranolky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář