Jdi na obsah Jdi na menu

Maso - hovězí, vepřové, kuřecí, jehněčí, zvěřina a ryby

Příspěvky

Candát na hříbkách

22. 5. 2011

Candát na hříbkách.

 
Celý příspěvek

Dušené jehněčí s mátou

22. 5. 2011

Jehněčí dušené a máta.

 
Celý příspěvek

Jehněčí kari s jogurtovou marinádou

22. 5. 2011

Jehněčí maso s jogurtovou marinádou.

 
Celý příspěvek

Kuřecí šašlik s opékanými brambory

22. 5. 2011

Kuřecí šašlik a opékané brambory.

 
Celý příspěvek

Telecí guláš se žampiony

22. 5. 2011

 
Celý příspěvek

Králičí kousky na víně

22. 5. 2011

Chutné králičí maso na víně.

 
Celý příspěvek

Letní salát z bílého zelí s kuličkami z kuřecího masa

22. 5. 2011

Salát s kuličkami z kuřecího masa.

 
Celý příspěvek

Orientální masové kuličky s příchutí koriandru

22. 5. 2011

Masové kuličky, koriandr a velmi jemná orientální chuť.

 
Celý příspěvek

Vepřové maso se sýrovou omáčkou

22. 5. 2011

Vepřové maso se sýrovou omáčkou - vepřové kotlety, sůl, olej, sýr, smetana a pepř.

 
Celý příspěvek

Štika na másle

22. 5. 2011

Štika na másle - vynikající recept na skvělou štiku.

 
Celý příspěvek