Jdi na obsah Jdi na menu

Nugátový krém

1. 5. 2011

 

INGREDIENCE:

100 g nugátové čokolády, 125 ml mléka, vrchovatá lžíce škrobové moučky, lžíce pískového cukru, 125 g másla a vanilkový cukr.

POSTUP:

Čokoládu s polovičním množstvím mléka vložíme do vodní lázně. Ve zbylém mléce rozmícháme škrobovou moučku s cukrem a přilijeme k rozehřáté čokoládě. Mícháme do zhoustnutí krému. Krém necháme za občasného zamíchání zchladnout. Změklé máslo utřeme s vanilkovým cukrem a po částech vešleháme prochladlý krém. 

(nugátová čokoláda, mléko, škrobová moučka, pískový cukr, máslo a vanilkový cukr)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář