Jdi na obsah Jdi na menu

Rychlá buchta s ovocem

1. 5. 2011

 

INGREDIENCE:

Hrnek cukru, 2 hrnky polohrubé mouky, 3 vejce, hrnek mléka, půl hrnku oleje, 500 g ovoce, lžička citronové kůry, lžička skořice, prášek do pečiva, lžička másla a trochu strouhanky.

POSTUP:

Vejce s cukrem a mlékem rozšleháme, nalijeme do mísy, přidáme mouku prosátou s práškem do pečiva a skořicí, kůru z citronů a olej.

Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Do vymazaného a vysypaného pekáčku vlijeme hmotu, na kterou pak poklademe ovoce.

Vložíme do předehřáté trouby a zvolna upečeme dozlatova. Nakonec pocukrujeme.

(cukr, polohrubá mouka, vejce, mléko, olej, ovoce, citron, skořice, prášek do pečiva, máslo a strouhanka).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář