Jdi na obsah Jdi na menu

Mražené MÍŠA ŘEZY

8. 2. 2014

 

Mražené MÍŠA ŘEZY


INGREDIENCE:
100 g mléčné čokolády.
Na krém budeme potřebovat:
250 g měkkého tvarohu, vanilkový cukr, 2 lžíce moučkové cukru, šťávu z půlky citronu a 250 ml smetany ke šlehání.

POSTUP:
Krém: Tvaroh smícháme s vanilkovým a moučkovým cukrem, přidáme citronovou šťávu a nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu.

Čokoládu rozehřejeme a v tenké vrstvě rozetřeme na pečící papír, který máme položený na plechu.
Necháme tuhnout a ne zcela ztuhlou čokoládu nakrájíme ostrým nožem na stejně velké kostičky, které necháme úplně ztvrdnout.
Na čtverečky čokolády postupně nanášíme tvarohový krém a skládáme na sebe. Takže čtvereček čokolády, pak krém a takto to opakujeme. Správně by měly být čtyři vrstvy čokolády a tři vrstvy krému.
Řezy dáme do mrazničky zmrazit a pak podáváme ;)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář