Jdi na obsah Jdi na menu

Mascaropone želé - Ovocné potěšení

26. 3. 2011

 

INGREDIENCE:
6 plátků želatiny, 200 g ovoce (drobné ovoce jako jsou borůvky, maliny, ostružiny), 250 ml maracujového džusu, vanilkový cukr, 1 citrón, 150 g mascarpone, 3 lžíce mandlového likéru, špetka skořice (mleté) a 1 lžíce sekaných pistácií.
POSTUP:
Želatinu si připravíme podle návodu na obalu. Ovoce rozmixujeme s maracujovým džusem. Přimícháme mascarpone, mandlový likér, skořici, vanilkový cukr a šťávu z citrónu.
Želatinu rozehřejeme ve vodní lázni a vmícháme do hmoty. Hotovou hmotu nalijeme do formiček a dáme do lednice.
Servírujeme na talíř a posypeme pistáciemi.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář