Jdi na obsah Jdi na menu

Kokosové laskonky

7. 2. 2017

Kokosové laskonky

INGREDIENCE: 2 bílky, 150 g krupicového cukru, 50 g moučkového cukru a 80 g strouhaného kokosu (jemný kokos).

POSTUP: Z bílku a krupicového cukru ušleháme sníh. Kokos a moučkový cukr smícháme dohromady a zlehka ho přidáme do ušlehaného sněhu. Na plech, který je vyložený pečícím papírem nandáme lžící směs, kterou zarovnáme nožem. Měli bychom udělat buď takové oválky nebo kolečka.

Plech dáme do předem vyhřáté trouby, která by měla mít 120°C a laskonky budeme sušit asi 40 až 50 min. Až budou hotové necháme je vychladnout. Plníme pak libovolným krémem.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář