Jdi na obsah Jdi na menu

Drážďanské řezy

2. 2. 2017

Drážďanské řezy
INGREDIENCE: 130 g másla, sůl, 150 g cukru, vanilkový cukr, 4 vejce, 80 g mouky, 20 g škrobové moučky, 1/2 balíčku prášku do pečiva, nastrouhaná pomerančová kůra, 50 g nakrájené čokolády, 2 lžíce rumu.


POSTUP: Máslo, sůl, cukr umícháme do pěny, potom přidáme jedno po druhém vejce, mouku smícháme se škrobovou moučkou a práškem do pečiva, přidáme pomerančovou kůru, pokrájenou čokoládu a 2 lžíce rumu. Těsto dáme do vymaštěné a moukou vysypané formy srnčího hřbetu a pečeme ve středně vyhřáté troubě 50 minut. Hotové polijeme citrónovou polevou.
POLEVA: 150 g moučkového cukru mícháme s 2 lžícemi citrónové šťávy a 1-2 lžícemi vody třeme do zhoustnutí.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář