Jdi na obsah Jdi na menu

Čokoládové řezy s ananasem

3. 4. 2011

 

INGREDIENCE:
6 vajec, 100 g moučkového cukru, vanilkový cukr, 50 g čokolády, 50 g mletých mandlí, 30 g moučkového cukru do sněhu, 80 g pomletých piškotů a konzerva ananasu. 

POSTUP:
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem umícháme do pěny, přidáme nastrouhanou čokoládu a mleté mandle. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme 30 g moučkového cukru a společně s mletými piškoty zlehka přimícháme ke žloutkům. 
Připravené těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. Pak poklademe okapaný ananas. 
Pečeme pomalu ve vyhřáté troubě. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář