Jdi na obsah Jdi na menu

Breťanský koláč

20. 4. 2011


INGREDIENCE:
150 g polohrubé mouky, prášek do pečiva, 150 g cukru, osmina másla, 4 vejce, 4 jablka, šálek rozinek a šálek ořechů.


POSTUP:
V misce rozšleháme celá vajíčka a přidáme ingredience: Mouku s kypřícím práškem, cukr, změklé máslo, oloupaná a na drobné kousky nakrájená jablka, rozinky a ořechy a vše promícháme. 
Těsto vložíme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Pečeme cca jednu hodinu.

(polohrubá mouka, prášek do pečiva, cukr, máslo, vejce, jablka, rozinky a ořechy)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář