Jdi na obsah Jdi na menu

Šťavnatá roláda ze sekané

10. 4. 2011

 

Recept zaslala: Dorotka K.

1kg bůčku pomeleme, přidáme 300 g najemno krouhaných syrových brambor, 2 vajíčka, 1 polévkovou lžíci vegety, 1 polévková lžíce grilovaného koření, 1 šlehačka, pepř, paprika a sůl dle chuti. Všechno dohromady pořádně zamíchat.


Připravíme si pečící papír pokapaný olejem. Na něj rozprostřeme mletou směs a poklademe, např. klobásou, cibulí, vařeným vajíčkem, kyselou okurkou. Pak stočíme jako roládu /při tom si pomáhat peč.papírem/. Pak roládu zabalíme do papíru. Přeložíme na pekáč a pečeme cca 60 minut na 170°C. Lze podávat za tepla i za studena. Místo bůčku můžeme použít krůtí ořez.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář