Jdi na obsah Jdi na menu

Pstruh v alobalu

12. 6. 2011

Recept zaslal: Petr D.

INGREDIENCE:

4 pstruzi, lžička kari koření, 4 stroužky česneku, 2 cibule, citronová šťáva, kmín, 4 lžičky másla.

POSTUP:

Pstruhy osolte a okořeňte kari. Do břišní dutiny vložte na plátky nakrájený česnek a cibuli, pokapejte citronovou šťávou a nechte 1-2 hodiny odležet. Poté pstruhy položte jednotlivě na díly alobalu potřeného máslem, ochuťte je kmínem, zabalte a ve vyhřátém grilu 20-25 min. grilujte. Podávejte s opečenými brambory a čerstvým sezónním zeleninovým salátem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář