Jdi na obsah Jdi na menu

Perkelt z vepřové plece

4. 9. 2013

 

FOTO A TVORBA: Mňamky na facebooku 

Perkelt z vepřové plece

Dvě nadrobno nakrájené cibule osmahneme na oleji, než zesklovatí, přidáme k ní na kostky nakrájenou plec a 2 nakrájené papriky. Zprudka osmahneme, aby se nám maso pěkně zatáhlo. Ochutíme solí, lžičkou červené papriky a 2 nadrobno nakrájenými rajčaty. Pak vše podlijeme vodou a necháme cca. hodinu dusit. Perkelt nezahušťujeme. Nakonec ho můžeme dochutit špetkou chilli, kdo má rád pikantní. Podáváme s rýží nebo chlebem. Fotka nic moc, ale byla to mňamka. Pozn.: z plece neodkrajujte tučné kousky, dodají pokrmu dobrou chuť.

perkelt-z-veprove-plece.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář