Jdi na obsah Jdi na menu

Krůtí rolka

26. 2. 2011

 

INGREDIENCE:
700 g krůtích prs, 250 g listového špenátu, 80 g ementálu, 2 stroužky česneku, 150 g libové plátkové anglické slaniny, sůl, pepř, máslo a lžíce hladké mouky.
POSTUP:
Opereme si špenát a přelijeme vařící vodou a necháme okapat. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem
Plát pokryjeme polovinou slaniny a špenátem a posypeme sýrem.
Stočíme do rolády, zabalíme zbylou slaninou a ovážeme nití. Maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou a upečeme dozlatova. Šťávu z masa můžeme dochutit máslem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář