Jdi na obsah Jdi na menu

Krůtí kostky s čínskými nudlemi a kořením tandoori masala

4. 9. 2013

 

FOTO A TVORBA: Mňamky na facebooku 

Krůtí kostky s čínskými nudlemi a kořením tandoori masala

Ve Woku si osmahneme na olivovém oleji krůtí prsíčka nakrájené na kostky, které se předtím marinují s olejem, kořením tandoori masala a se špetkou soli. K masu pak přidejte jarní cibulku, červenou cibulku, mrkev na tenké plátky, bambusové výhonky, kousek kapie a lžící ústřicové omáčky. Nakonec do směsi zamícháme čínské nudle a podáváme.

kruti-kostky-s-cinskyma-nudlema-a-korenim-tandoori-masala.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář