Jdi na obsah Jdi na menu

Kotletka z divokého selátka

18. 6. 2011

 

Foto a tvorba: RoŠT

Kotletka ze selátka - Osušená, nasolená, opepřená a odpočívající do druhého dne. Pak opečená na rostlinném oleji.

V alobalu pečená domácí brambora s brynzovou pastou. Pasta vytvořená z brynzy, kysané smetany, pažitky a bylinkové soli.

Cukrový hrášek je restován na másle.

Pepřová omáčka z masového výpeku.

A k tomu všemu kadeřavý salátek v hořčicovo-koprové zálivce. Hořčicovo-koprová zálivka je - hořčice s medem a koprem, kopr, olivový olej, jablečný ocet a citronová šťáva.

kotletka-z-divokeho-selatka.jpg

©RoŠT

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář