Jdi na obsah Jdi na menu

Huspenina - sulc

 

FOTO A TVORBA: Mňamky na facebooku

 

Huspenina - sulc

Dejte vařit na cca 2 hod. umyté nožičky a kosti s kůží z kolena (doporučuji z Globusu pytel kosti za 14,- Kč cca 5kg) sůl, pepř, špetku červené maďarské papriky, bobkový list, nové koření, mrkev, celer, petržel, cibuli se slupkou, česnek, a kousek papriky.
Poté kosti oberte od masa a kůže. Do hrnce dejte proceděný vývar se lžící octa, s hráškem a mrkvičkou, povařte a nechejte vystydnout.
Pak už jen naplňte misku masem, cibulí, mrkví, hráškem (z vývaru) kyselou okurkou a 2 lžícemi rozmixované kůže a přelijte vývarem. Nechejte vychladnout a dejte do lednice. S čerstvým chlebem, s octem a cibulí to byla mňamka.
Množství je cca 3dcl.

huspenina---sulc.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář