Jdi na obsah Jdi na menu

Hovězí pečeně z krku

15. 7. 2012

 

FOTO A TVORBA: Romana Štryncl

 


Výborné, jednoduché, jen trochu zdlouhavé a maso bylo tak křehlý, že jsem ho musela nakrájet po vláknech.

Lehce nasolené maso krátce osmahnout a pak do pekáčku přidat cibuli, mrkev, červené víno, trochu rajčatového protlaku, lžičku medu a lžičku soji a na málo stupňů, přikryté dlouze péct (já pekla přes noc).

Omáčka: rozmixovaná upečená zelenina lehce dochucená smetanou - zahustila jsem jednou vařenou bramborou a nepoužila jsem všechnu šťávu... chuťově připomíná svíčkovou.


Houskový knedlík s jeřabinkami
.

hovezi-pecene-z-krku.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář