Jdi na obsah Jdi na menu

Hanácký větrník

5. 4. 2011

 

Recept dodala: Jana V.

INGREDIENCE:

600 g vepřového bůčku, jemný párek, cibule, česnek, sůl, majoránka, kmín, ml.pepř, vejce a hladká mouka.

POSTUP:

Z vykoštěného bůčku nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme, potřeme česnekem.
Ze zbývajícího bůčku si připravíme jemnou sekanou. Na připravený plátek bůčku klademe ochucenou masovou směs, vložíme podélný řez párků, stočíme a propíchneme párátkem. Pekáček si vyložíme cibulí, na něj poklademe závitky, pečeme do růžova. Hotové závitky vyjmeme, zaprášíme moukou, zalijeme, uděláme šťávu a provaříme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář