Jdi na obsah Jdi na menu

Grilované kuřecí křidýlka na medu

4. 9. 2013

 

FOTO A TVORBA: Mňamky na facebooku 

Grilované kuřecí křidýlka na medu

Marináda: kousek ohřátého másla, 2 lžíce medu, špetka soli, špetka chilli, pár lístků máty nadrobno nakrájených, pár kapek citrónu. Marinujeme přes noc.

Pikantní kuřecí křidýlka s opečenou bagetkou s olivovým olejem a provensálským kořením plus míchaný salát.

Marináda na křidýlka:
lžíce rajské šťávy
stroužek českého česneku
špetka chilli
špetka soli
pár kapek kvalitnější sójovky
olivový olej
Marinujeme přes noc.

grilovane-kureci-kridylka-na-medu.jpg


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář