Jdi na obsah Jdi na menu

Bůčková roláda

26. 2. 2011

 

INGREDIENCE:
700 g libového bůčku bez kosti, 2 rohlíky, vejce (uvařené natvrdo), 4 lžíce nahrubo posekané petrželky a celeru, 200 g vepřového masa z kýty, muškátový květ, maggi, sůl, pepř a kmín.
POSTUP:
Do misky si dáme na kostičky nakrájené rohlíky, které zvlhčíme trochou mléka a necháme nasáknout. Přidáme rozšlehané vejce, namletou kýtu, petrželku, celer, sůl, pepř, maggi, špetku muškátového květu a na kostky nakrájené vejce.
Bůček si rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme nádivkou a stočíme.
Maso ovážeme provázkem, dáme do pekáče, posypeme kmínem a solí. Nezapomeneme polít vodou a upečeme do měkka.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář