Jdi na obsah Jdi na menu

Bažantí kousky na bílém víně s šafránovým rizotem

6. 9. 2013

 

FOTO A TVORBA: Romana Štryncl

Bažantí kousky na bílém víně s šafránovým rizotem

Kousky masa lehce obalené v kukuřičné mouce, orestované. Pak jsem přidala červenou cibulku, sůl a pepř, ještě krátce orestovala, podlila bílým vínem a dusila – na závěr jsem vše posypala rozdrceným česnekem s citronovou kůrou, petrželkou a olivovým olejem a nechala odstát.
Rýže – nadrobno nakrájená mladá cibulka a rýže restovaná dlouze na trošce oleje a másla, pak voda, šafrán a sůl a na závěr jsem vmíchala parmazán a také nechala chvíli odstát.
Hrášek je jen zalitý horkou vodou se špetkou soli.

bazanti-kousky-na-bilem-vine.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář