Jdi na obsah Jdi na menu

ZELŇAČKA s maďarskou klobáskou

4. 5. 2013

 

FOTO A TVORBA: Mňamky na facebooku

 

ZELŇAČKA s maďarskou klobáskou

Suroviny:
1 sáček bílého kysaného zelí
1 kelímek zakysané smetany
3 lžíce hladké mouky
1 nožička pikantní klobásy
1 ks větší cibule
1,5 l vody
1 lžička mleté sladké papriky
mletý černý pepř
cukr
sůl

Postup:
Osmahneme cibulku na oleji s klobásou, zaprášíme červenou paprikou a pepřem, přidáme vymačkané nakrájené zelí, podlijeme šťávou ze zelí, ocukrujeme, podlijeme vodou a cca.1 hodinu necháme vařit.
Pak zalijeme kysanou smetanou a vodou s moukou, necháme provařit, dochutíme a podáváme.

zelnacka-s-madarskou-klobasou-recept.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář