Jdi na obsah Jdi na menu

Rybízovo-borůvková bublanina

27. 3. 2013

 

FOTO A TVORBA: Mňamky na facebooku

2 hrnky polohrubé mouky, hrnek mléka, vanilkový cukr, hrnek cukru krupice, 2 vejce, půl hrnku oleje, prášek do pečiva, 3 hrnky rybízu a hrnek borůvek.

Do misky dáme hrnek mléka, olej, vanilkový cukr, hrnek cukru krupice, 2 vejce a promícháme. Přidáme 2 hrnky polohrubé mouky s práškem do pečiva a znovu vše důkladně promícháme. Směs nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Těsto posypeme rybízem a borůvkami a nakonec posypeme od oka drobenkou.
Pečeme na 150°C cca 40 min. Až nám bublanina vychladne, krájíme a podáváme.

rybizovo-boruvkova-bublanina.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář