Jdi na obsah Jdi na menu

Řezy Raffaelo

14. 4. 2013

 

FOTO A TVORBA: Eva K. N. -  Most

 

Řezy Raffaelo

INGREDIENCE:

½ moučkového cukru, 2 vejce, hrnek mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, půl hrnku oleje a prášek do pečiva.

POSYPKA:

Strouhaný kokos hrnek, ½ hrnku moučkového cukru, šlehačka (33%).

POSTUP:

Vejce utřeme s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě těsto posypeme. Pečeme zhruba 30 minut na 170°C.

U kokosu pozor. Na povrchu by měl zrůžovět, nesmí se připálit, jinak zhořkne.

Když jsou řezy hotové, vyndáme je z trouby a polejeme vařící šlehačkou. Pak necháme vystydnout.

rezy-raffaelo.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář