Jdi na obsah Jdi na menu

Kuchařské pojmy + tipy


 

Příspěvky

Bowle

2. 2. 2017

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Vanilková pasta

29. 6. 2011

Jak se dělá vanilková pasta.

vanilkovy-lusk-prekrojeny.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 4

Karamelové nitě

1. 5. 2011

Karamelové nitě a nitky - dekorace vhodná na dorty a moučníky. Výborně také vypadá na ovoci.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 2

Marcipán – Vlnitý marcipán

1. 5. 2011

Jak udělat z marcipánu - vlnitý marcipán. Když potáhneme vlnitým marcipánem dort, bude to vypadat velmi krásně. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Poleva – polevové tipy

1. 5. 2011

Na co nesmíme zapomenout, když pracujeme s polevou.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Krémové tipy

1. 5. 2011

Na co nesmíme zapomenout, když pracujeme s krémem na dorty a moučníky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Čokoládové dekorace

1. 5. 2011

Jak vytvořit z čokolády dekoraci na dort a moučníky. Skvělé rady, které pomohou. Základní surovina je čokoláda. Používáme hořkou, mléčnou a bílou čokoládu. Při vytváření si pohrajeme a zapojíme fantazii.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Jak vytvořit papírový kornoutek na zdobení?

1. 5. 2011

 Rada nad zlato a skvělý pomocník. Papírový kornoutek na zdobení.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Piškotové těsto - tipy

1. 5. 2011

 Rady jak na piškotové těsto.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0

Živé květiny na dort

1. 5. 2011

 Živé květiny nejen na dort. Jak, ale docílit správného efektu?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Kuchařské pojmy + tipy | Komentářů: 0