Jdi na obsah Jdi na menu

Horká čokoláda

12. 2. 2011

 

INGREDIENCE:
1 kelímek smetany (žlutý Kunín), 2 lžičky cukru (já použila třtinový) a čokoláda (půl tabulky mléčné čokolády Milka)
POSTUP:
V hrnci si rozehřejeme smetanu a dámě dvě lžičky cukru. Jakmile projde smetana varem, přidáme kostičky čokolády. Já dala půlku čokolády Milka. Šleháme metličkou na šlehání do doby, než se čokoláda rozpustí. Pak nalijeme do skleničky či hrníčku a nakonec dozdobíme šlehačkou.
Šlehačku můžeme jemně poprášit skořicí nebo nastrouhanou čokoládou.
Tahle skvělá horká čokoláda je opravdu fantastická. Je to sice kalorická bomba, ale není ošizená vodou ani mlékem a navíc báječně chutná.

smetana-v-hrnci.jpg

smetana-s-cokoladou.jpg

roztapime-cokoladu-se-smetanou.jpg

roztopena-cokolada-horka.jpg

hotova-cokolada-v-hrnicku.jpg

vyborna-tekuta-cokolada.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jojo - Vyzkouším

15. 4. 2011 15:31

hmmm, tak to bude velká dobrůtka