Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí stehna, žebírka a mrkvové hranolky

25. 8. 2011

INGREDIENCE:

2 kuřecí stehna a pár uzených žebírek + mrkev.

POSTUP:

Kuřecí stehna a žebírka potřeme marinádou. Marinádu jsem udělala s trochou olivového oleje, kmínu, chilli omáčky a lžičky medu.

Na pekáč jsem dala stehna a žebírka a nalila na maso zbytek marinády. Trochu podlijeme vodou a necháme péct. Žebírka ještě hodně pustí tuk, takže co 10 minut podlíváme tukem.

Mrkem jsem oškrábala, udělala z ní hranolky a dala je smažit na pánev. Smažila jsem na másle.

Podáváme na talíř a jíme.

Tohle jídlo bylo fantastické a ty mrkvové hranolky jsou úžasné. Vyzkoušejte.

zebirka-a-kure--mrkvove-hranolky.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář