Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí plátky s hráškem, cherry rajčátky a bagetkou

6. 7. 2011

 

INGREDIENCE:

Kuřecí prsa, hrášek, cherry rajčata, máslo, bagetka, mořská sůl a bazalka

POSTUP:

Kuřecí prso rozkrojíme na tři plátky. Na pánev dáme máslo a na roztopené máslo přidáme kuřecí plátky, které osolíme. Do pánve ke kuřecím plátkům přidáme omytý hrášek a napůl nakrájené rajčátka, které jsme promíchali s čerstvě nakrájenou bazalkou. Maso obracíme a zeleninu mícháme.

Bagetku rozkrojíme napůl a pak jí ještě rozdělíme na 3 kousky, které namažeme máslem a posypeme solí. Bagetky pečeme v troubě do křupava.

Zhruba do 10 až 15 minut by mělo být maso, hrášek a rajčátka hotové.
Servírujeme na talíř a jako přílohu podáváme bagetky.

kureci-platky-s-hraskem--rajcetem-a-bagetkou.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář