Jdi na obsah Jdi na menu

Játra na cibulce

6. 7. 2011

 

INGREDIENCE:

Kuřecí játra (čerstvé), jarní cibulka, sůl a cibule.


POSTUP:

Kuřecí játra překrojíme na půlky. Na pánev dáme máslo a orestujeme půl cibule, jakmile je cibule růžová, přidáme játra a pomalu promícháváme.
Na další pánev si dáme trochu másla a cibule + jarní cibulky (ta bude nahoře) a smažíme.
Obě pánve promícháváme.
Játra ke konci posolíme a přidáme špetku pepře.
Na talíř servírujeme prvně samotnou osmaženou cibulku, pak játra a nakonec dodáme osmaženou jarní cibulku.
Tak přesně takhle to má Gordy rád ;)

jatra-na-cibulce.jpg


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

otto - ...játirka...

16. 1. 2012 11:25

...já dávám jěště trošku majoránky...

Amy - Re: ...játirka...

11. 2. 2012 19:40

áááá majoránka byla zapomenuta :D