Jdi na obsah Jdi na menu

Bramboráky plněné žampionovou směsí

6. 7. 2011


INGREDIENCE:

Brambory, vejce, česnek, cibule, sůl, majoránka, hladká mouka, pepř, slanina, žampióny, máslo a olivový olej.


POSTUP:

Tak, až si tohle přečte má drahá mamka, to bude zase řečí. Jsem říkala, že nejsem žádnej kuchař, ale patlal. No co, tohle je taky můj výtvor :D

Kvalita fota je o ničem a bramboráky se žampióny byly mňamkózní. Foťák selhal, takže se fotilo kamerou. Ach jooo : (

Brambory oškrábeme a nakrájíme na menší kostičky, cibuli a česnek očistíme a nakrájíme také na menší kostičky.
Brambory, česnek a cibuli dáme do mixéru. Ingredience rozmixujeme. Rozmixovanou směs dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme trochu majoránky, vejce, na malé kostičky nakrájenou slaninu a trochu zahustíme hladkou moukou. Stačí tak 3 lžíce.

Rozehřejeme pánev a smažíme placky na olivovém oleji.

Na další pánev dáme máslo a osmažíme cibuli a postupně přidáváme na plátečky nakrájené žampióny. Podusíme a osolíme.

Nakonec placky plníme žampiónovou směsí, dáme na talíř a můžeme dlabat.

bramboraky-a-zampiony.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marek - moc dobré

29. 11. 2013 17:02

Moc dobré to je, ale strašně se po tom prdí. Hrozí evakuace budov.