Jdi na obsah Jdi na menu

Marinované krůtí a vepřové maso, pařenice, žampióny a cibule

20. 11. 2010


V hypermarketu měli směs na grilování. Krůtí marinované medailonky, vepřové marinované medailonky, grilovací párečky. Pařenice uzená, cibule a žampióny.

Na grilování se mi líbí to, že se nemusíte vrtat v kuchařských knihách a ultra přemýšlet. Prostě si vezmete pár surovin a obracíte na grilu připravené kousky potravin. Výhodou grilu je to, že nemusíte používat tuk.

marinovane-veprove-a-kruti-maso-s-grilovaci-klobaskou.jpg

Tahle směs byla vynikající, akorát to při velkém rozpálení grilu moc prskalo.

zampiony-a-parenice.jpg

maso-na-grilu.jpg

marinovane-steaky-na-grilu.jpg

Na gril šlo jako první maso, pak párečky, cibule a nakonec se přidaly žampiónky.

hotovo.jpg

A tady je už hotovo. To co je více jakoby ;) černější není připálené nebo spaléné. Foťák nějak ten den zlobil :D

 

Nebojte, maso bylo na jedničku. Tady jsem dělala žampióny vcelku. Pařenice na grilu byla výborná. Doporučuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář