Jdi na obsah Jdi na menu

Kuřecí prsa s česnekem, zeleninou a olivami

20. 11. 2010

 

gril.jpg

INGREDIENCE:

Kuřecí prsa (naklepat), 3 stroužky česneku (protlačit přes lisovač na česnek), sůl, mletý pepř, fenykl (náhodou jsem na něj natrefila v zelenině, chutnal mi i syrový), chřest, olivy, jarní cibulka, nastrouhaný sýr (kousek zbyl v lednici, tak jsem taky použila) a olivový olej.

kureci-prsa-naklepane.jpg

Kuřecí maso je vyklepáno. Já od jisté doby kuřecí maso více rozklepu. Měla jsem takové zdravotní problémy z masa, že se pojistím více proklepáním a více propékám. Od rána do večera se mi na wc opravdu nechce sedět.

kureci-maso--cesnek.jpg

Celá směs zalitá olivovým olejem a protlačeným česnekem, sůl a trochu pepře.

kureci-prsa-obraceni.jpg

Abych nezničila gril. Koupila jsem si v hypermarketu dřevěné kleštičky. Nabírá se s nimi, ale velmi špatně.

kureci-maso-na-grilu.jpg

chrest.jpg

Bílý chřest, jarní cibulka a fenykl. Bohužel jsem udělala zásadní chybu. Chřest jsem grilovala bez vaření. Takže byl jako kus klacku, bohužel nepoživatelné.

smes-na-grilu.jpg

Mezi kuřecí prsa jsem vložila fenykl, chřest a jarní cibulku. Fenykl a jarní cibulka na grilu je opravdu fantastická věc.

kureci-maso-a-zelenina.jpg

talir--kureci-maso-a-zelenina--2-.jpg

V konečné fázi jsem dala na gril i černé a zelené olivy, které já zbožňuju.

kureci-maso--zelenina--olivy.jpg

Tak a tady je jeden hotový talíř. Výborná mňamka. Sice to nevypadá na tom talíři dvakrát extra, ale chuť byla skvělá.

talir--kureci-maso-a-zelenina.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář