Jdi na obsah Jdi na menu

Grilovaná žebra a kuřecí stehenní řízek

6. 7. 2011

 

INGREDIENCE:

Žebra (já miluju ty uzená), kuřecí stehenní řízek, paprika mletá, olej, černý mletý pepř, hořčicové semínka, sůl, římský kmín, kouřová paprika, jarní cibulka a tymián.


POSTUP:

Marináda – olej, půl lžičky – papriky, pepře, hořčicových semínek, soli, římského kmínu, kouřové papriky a tymiánu. Vše smícháme dohromady a řádně směsí pomažeme žebra a stehenní řízek.


Než začneme grilovat, napichujeme na rožeň žebro, pak stehenní řízek, jarní cibulku (tu jsem dokonale zamaskovala k masu) a zase žebro.
Dáme grilovat a vše co 10 minut při grilování natíráme marinádou.


Až je ugrilováno, servírujeme a jen napíšu, že to byla neskutečná mňamka. Boule jsem měla až za ušima ;)

grilovana-zebra--grilovany-stehenni-rizek-s-cibulkou-2.jpg

grilovana-zebra--grilovany-stehenni-rizek-s-cibulkou-3.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář